Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Welke trap past het best bij mijn werkzaamheden?

Trappen worden gebruikt voor kortdurende ondershouds- en installatiewerkzaamheden. Alle trappen hebben bovenin een platform voor meer stacomfort. Omdat de trap makkelijk verplaatst moet kunnen worden, is deze meestal van lichtgewicht aluminium gemaakt. Voor gebruik in de omgeving van laagspanningsinstallaties zijn er ook speciale uitvoeringen in kunststof glasvezel materiaal. 

Bordestrap Skyworks Premium
Bordestrap
Dubbele trap Skyworks Premium
Dubbele trap
Werktrap Skyworks Veloce
Werktrap
Werkbordes Skyworks Modul
Werkbordes

Bordestrap

De bordestrap is een van de meest gebruikte uitvoeringen van de trap. Deze trap heeft aan een zijde treden toe toegang geven tot een bordes. Om veilig op dit bordes te kunnen staan heeft de trap een kniebeugel. Vaak zit hier een gereedschapsbak in verwerkt waar je even een schroevendraaier en ander klein materiaal kan neerleggen.

Plussen en minnen

+ Comfortabele treden voor het klimmen
+ Steunbeugel met plaats voor neerleggen van klein materiaal
- Relatief klein stabordes
Bekijk het aanbod bordestrappen

Dubbele trap

Bij de dubbele trap kan het bordes vanaf 2 zijden worden bereikt. Hierdoor hoeft geen rekening te houden met de positie van de trap. De brede treden zorgen voor extra stacomfort. Om veilig op het bordes te kunnen staan is de trap voorzien van een steunbeugel.

Plussen en minnen

+ Bordes van 2 kanten te bereiken
+ Comfortabele treden voor het klimmen
- Relatief klein stabordes
Bekijk het aanbod dubbele trappen

Werktrap of platformtrap

De werktrap is een robuustere uitvoering van de bordestrap met een ruimer stabordes en een leuning rondom. De werktrap biedt hierdoor meer stacomfort en veiligheid dan de traditionele bordestrap. Door de leuning rondom heeft u een werkbereik van 360°. Afhankelijk van de uitvoering is de stahoogte ook verstelbaar waardoor de trap op verschillende locaties is te gebruiken. Na gebruik is de werktrap ook weer compact op te vouwen. Om niet te hoeven tillen zijn deze trappen voorzien van transportwielen. 

Plussen en minnen

+ Ruim stabordes
+ Leuning rondom zorgt voor 360° werkbereik
+ Comfortabele treden voor het klimmen
- Relatief breed

Lees hier meer over de voordelen van de nieuwe generatie werktrappen.
Bekijk het aanbod werktrappen

Werkbordes

Een werkbordes heeft een stahoogte tot 1m en een relatief grote staplaats en diepe treden. De ruime werkplek is ideaal voor het uitvoeren van onderhoud en de bediening van machines waar een vast gemonteerd bordes niet mogelijk is. Voor het makkelijk verplaatsen van het werkbordes is deze optioneel te voorzien van verende wielen. 

Plussen en minnen

+ Ruim stavlak
+ Comfortabele treden voor het klimmen
- Niet inklapbaar
Bekijk het aanbod werkbordessen

Wil je een trap kopen?

Wij helpen je graag bij het kiezen van de trap die het best past bij jouw werkzaamheden. Neem voor een persoonlijk advies contact op met onze Centrale Service Dienst (010 - 514 00 75) of stuur een bericht, zodat wij je kunnen bellen voor een afspraak.