Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Vernieuwde dubbele trap van Skyworks

Nadat we een tijdje geleden al een aantal veranderingen in ons ladder assortiment hebben doorgevoerd zijn we nu ook bezig met ons assortiment Premium trappen te vernieuwen. De kosten van grondstoffen, productie en transport zijn de laatste jaren flink gestegen en daarom zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. 

Voorop stond behoud van kwaliteit en veiligheid en dat is gelukt! De trap kan tegen een stootje en dat voor een zeer scherpe prijs! De eerste de vernieuwde uitvoeringen van de dubbel trap zijn al uitgeleverd.

Nieuw uiterlijk met stevige profielen

De Premium dubbele trappen hebben een flinke ‘make over’ gehad. Niet alleen zijn de profielen van de stijlen en treden aangepast, maar ook de coating is veranderd. De trappen hebben nu een licht grijze kleur op de stijlen en heldere oranje accenten op de beugel, afwerkdoppen en sloffen. Hierdoor valt de trap gelijk goed op. Daarnaast is de nieuwe coating vuilafstotend en krijg je er geen vieze handen van.

Trap makkelijk te vervoeren door neerklapbare beugel

Praktisch is ook de neerklapbare beugel. Deze geeft een goede steun wanneer je boven op het platform staat. Ook bij het klimmen heb je aan de beugel een goede houvast, waardoor je altijd veilig bij je werk kan komen.

Omdat de beugel neerklapbaar is, neemt deze uitvoering van de dubbele trap bij transport minder ruimte in dan een bordestrap met vergelijkbare stahoogte. Ideaal dus wanneer je nog veel meer andere spullen moet meenemen in je bus. 

Dubbele trap gemaakt voor dagelijks gebruik

Naast de robuuste stijlen en treden heeft de dubbele trap ook een stevige stalen spreidbeveiliging. Deze zorgt samen met de schoorverbindingen in de basis voor extra stijfheid in de constructie. En omdat de trap ook nog eens op brede anti-slip sloffen staat, voelt de trap zeer stabiel aan.

Door de spreidbeveiliging die uit een geheel bestaat, is de trap na gebruik ook weer makkelijk met één handbeweging in te vouwen.

Of je nu schuurt, zaagt, boort, verft of stuukt, de trap kan altijd vies worden. Om te voorkomen dat het vuil in het scharnier van het bordes gaat zitten en je de trap niet meer in- of uit kan klappen, is het scharnier volledig gesloten.

Maar wees wel zuinig op je spullen. Mors je verf of stuc op je trap haal het er dan gelijk vanaf. Dan blijft het anti-slip profiel op de treden het bordes goed behouden en heb je nog jaren plezier van je trap.

Uiteraard voldoen de trappen aan het Nederlands Warenwet besluit Draagbaar Klimmaterieel en heb je 5 jaar garantie op fabricagefouten.

Leverbaar in diverse hoogtes

De trappen zijn leverbaar in verschillende werkhoogtes. De meest populaire uitvoeringen zijn al te bestellen via de webshop. Daar vind je ook de specificaties met het gewicht, stahoogte en transportafmetingen van de dubbele trappen.

Vragen of vrijblijvend advies?

Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies over welke trap het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Neem dan contact op met onze service afdeling, zij helpen je graag verder. Bellen (010 - 514 0075) kan tijdens kantooruren of stuur een bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ook interessant om te lezen : 

Waar let je op bij het kopen van een ladder of trap?

> Welke trap past het best bij mijn werkzaamheden?


Dubbele trap Premium 2 details