Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Enkele ladder kopen? Bekijk ons complete aanbod(0)

Overzicht koop assortiment enkele ladders

De enkele ladder is de meest gekochte ladder in Nederland. Bij Skyworks kan je enkele ladders kopen van 10 tot 18 sporten. Belangrijk kenmerk is dat de enkele ladder uiterst licht van gewicht is, waarbij er geen concessies zijn gedaan aan de stabiliteit. De optrede van de enkele ladder is 28cm en wordt vanaf 12 sporten geleverd met een stabiliteitsbalk.

De best verkochte enkele ladder van Skyworks is :

  • Primus Enkele ladder 14 sporten

Aluminium ladder kopen

Wanneer u kiest voor het kopen van een aluminium ladder van Skyworks dan kiest u voor veilig werken op hoog niveau! De aluminium ladders van Skyworks kenmerken zich door de robuustheid, stevigheid en uiteraard de stabiliteit. Enkel, tweedelig, driedelig, of telescopisch waardoor iedere plek bereikbaar is.

Skyworks heef alleen professionele ladders

De professionele ladders van Skyworks voldoen altijd aan de Nederlandse Warenwet en de Europese EN131 norm. Het zijn ladders die gemaakt zijn voor frequent gebruik waarbij veiligheid voorop staat. Vanwege de vele soorten maten hebben wij een geschikte ladder voor iedere professionele klus. De mooie blauwe kleur is een ander kenmerk van onze ladder, want het oog wil ook wat uiteraard.