Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Opsteekladder kopen? Bekijk ons complete aanbod(0)

Overzicht koop assortiment opsteekladders

De Skyworks opsteekladders zijn gemaakt voor zwaar en intensief gebruik. De werkhoogte van ons opsteekladder assortiment loopt van 5,8m - 8m. Om een zo laag mogelijk tilgewicht te behalen zijn alle ladders uitgevoerd als tweedelige variant. Iedere opsteekladder is standaard uitgerust met een stabiliteitsbalk die voor een extra veilige basis zorgt. Naast de aluminium uitvoering verkoopt Skyworks ook een kunststof opsteekladder die gebruikt kan worden in de buurt van elektrotechnische installaties met laagspanning.

Onze best verkochte opsteekladders zijn:

  • Primus opsteekladder 2x10
  • Premium opsteekladder 2x12

Aluminium ladder kopen

Wanneer u kiest voor het kopen van een aluminium ladder van Skyworks dan kiest u voor veilig werken op hoog niveau! De aluminium ladders van Skyworks kenmerken zich door de robuustheid, stevigheid en uiteraard de stabiliteit. Enkel, tweedelig, driedelig, of telescopisch waardoor iedere plek bereikbaar is.

Skyworks heef alleen professionele ladders

De professionele ladders van Skyworks voldoen altijd aan de Nederlandse Warenwet en de Europese EN131 norm. Het zijn ladders die gemaakt zijn voor frequent gebruik waarbij veiligheid voorop staat. Vanwege de vele soorten maten hebben wij een geschikte ladder voor iedere professionele klus. De mooie blauwe kleur is een ander kenmerk van onze ladder, want het oog wil ook wat uiteraard.