Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Reformladder kopen? Bekijk ons complete aanbod(0)

Overzicht koop assortiment reformladders

De reformladders van Skyworks zijn multi inzetbaar. Dit komt doordat je de ladders kan opsteken, maar ook vrijstaand kan gebruiken. Daarvoor kan je de ladder in de A-stand zetten. Er kan hierbij gekozen worden voor een tweedelige of driedelige ladder. Het bereik van onze reformladders ligt tussen de 3,8m en 10m werkhoogte. De reformladder kenmerkt zich door de uitgebogen bomen waarmee een uiterst stabiele en veilige basis gecreëerd wordt. Daarnaast is de ladder eenvoudig in en uit te schuiven en compact op te bergen.

De best verkochte reformladders van Skyworks zijn :

  • Premium reformladder 2x12
  • Premium reformladder 2x10
  • Premium reformladder 3x12

Aluminium ladder kopen

Wanneer je kiest voor het kopen van een aluminium ladder van Skyworks dan kies je voor veilig werken op hoog niveau! De aluminium ladders van Skyworks kenmerken zich door de robuustheid, stevigheid en uiteraard de stabiliteit. Enkel, tweedelig, driedelig, of telescopisch waardoor iedere plek bereikbaar is.

Skyworks heef alleen professionele ladders

De professionele ladders van Skyworks voldoen altijd aan de Nederlandse Warenwet en de Europese EN131 norm. Het zijn ladders die gemaakt zijn voor frequent gebruik waarbij veiligheid voorop staat. Vanwege de vele soorten maten hebben wij een geschikte ladder voor iedere professionele klus. De mooie blauwe kleur is een ander kenmerk van onze ladder, want het oog wil ook wat uiteraard.