Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Schuifladder kopen? Bekijk ons complete aanbod(0)

Overzicht koop assortiment schuifladders

De schuifladder is te vergelijken met de opsteekladder. Het grote verschil is dat je bij de schuifladder de ladderdelen met een touw opsteekt. Dankzij de speciale schuifprofielen en het geleiden van het touw middels een katrol kan je gemakkelijk de ladder op hoogte schuiven. De schuifladder wordt ook wel touwladder of optrekladder genoemd. De werkhoogtes die je kan bereiken met de Skyworks schuifladder zijn 8m, 9m of 10m.

Onze best verkochte schuifladder is:

  • Premium Schuifladder 2x18

Aluminium ladder kopen

Wanneer u kiest voor het kopen van een aluminium ladder van Skyworks dan kiest u voor veilig werken op hoog niveau! De aluminium ladders van Skyworks kenmerken zich door de robuustheid, stevigheid en uiteraard de stabiliteit. Enkel, tweedelig, driedelig, of telescopisch waardoor iedere plek bereikbaar is.

Skyworks heef alleen professionele ladders

De professionele ladders van Skyworks voldoen altijd aan de Nederlandse Warenwet en de Europese EN131 norm. Het zijn ladders die gemaakt zijn voor frequent gebruik waarbij veiligheid voorop staat. Vanwege de vele soorten maten hebben wij een geschikte ladder voor iedere professionele klus. De mooie blauwe kleur is een ander kenmerk van onze ladder, want het oog wil uiteraard ook wat.